Gratis verzending bij orders boven de €20,00
Besteld voor 17:00 uur, is dezelfde dag verwerkt
Vortress | Underwear wordt beoordeeld met een 9.4
30 dagen retourgarantie!
Over ons

Over ons

Jouw succes met onze onderkleding

Vortress | Underwear gelooft in goede onderkleding. Kwalitatieve onderkleding. Betaalbare onderkleding. Want laten we eerlijk zijn, zonder de juiste onderkleding is gelijk je dag naar de [email protected]#$%^. Wij zijn er van overtuigd dat met de juiste onderkleding, je elke uitdaging aan kan!

Vortress | Underwear staat voor onderkleding waarbij je elke (werk)dag fris en comfortabel kan beginnen. Omdat onze boxershorts gemaakt zijn van biologisch katoen en voorzien zijn van een stevige band en een naadloze stik, voelt de boxershort zacht aan op het lichaam.

Beginnen bij het begin

Onderkleding, we horen je het al zeggen “daar heb je toch genoeg merken van?”. Zeker en helemaal waar! Dus een terechte vraag. 

Waarom een nieuw merk op de markt brengen?

Er zijn twee redenen waarom wij een nieuw merk op de markt willen brengen. Allereerst vinden wij dat de prijs-kwaliteitverhouding bij de meeste, voornamelijk grote, merken ver te zoeken is. Je schaft een dure boxershort aan, en met een paar wasbeurten zie je de kleur vervagen, het stiksel loskomen, of erger, er komen al gaten in! Vortress | Underwear weet dat dit anders kan, en dat is exact waar Vortress | Underwear voor staat.

Ten tweede, we vinden het leuk om een nieuwe naam om de markt te brengen. Een naam waar mensen zich mee kunnen identificeren, en, belangrijker, een prettig en vertrouwd gevoel bij hebben.

Familiebedrijf

 

Ruud Vreeburg - Vortress | Underwear

Ruud Vreeburg

Logistics / Customer Care

Ruud is de oudste van de drie. Zolang hij zich herinnert, is hij met logistiek bezig. Zijn studierichting was dan ook bedrijfslogistiek, wat hij aan de Hogeschool van Amsterdam heeft gestudeerd. Tijdens zijn studie had hij al een bijbaan als vrachtwagenchauffeur en reed hij veel (inter)nationale ritten in de weekenden.Binnen Vortress | Underwear houdt Ruud zich bezig met de logistieke processen en focust zich daarnaast op Customer Care.  

 

Frank Vreeburg - Vortress | Underwear

Frank Vreeburg

Customer Care / Marketing

Frank, de middelste van de drie, is op veel plekken in de wereld geweest. Na zijn middelbare school wilde hij z'n Engels verder ontwikkelen. Geen betere manier dan uitwisselingsjaar te volgen in de Verenigde Staten. Na dat jaar is hij international management gaan studeren, en heeft hij een masterstudie afgerond in Zweden.Binnen Vortress | Underwear houdt Frank zich bezig met de algemene zaken, de content op de website, en verdere marketing gerelateerde zaken.

 

Kees Vreeburg - Vortress | Underwear

Kees Vreeburg

Orderverwerking

Kees is de jongste en handigste broer van de drie. Het bijhouden en versturen van de orders via de webshop is puur hobbyen. Z'n echte passie ligt in de installatietechniek, en werkt onder de naam Vreeburg Installatietechniek. Binnen Vortress | Underwear houdt Kees zich bezig met het bijhouden van onze voorraad, en het netjes verzenden van de bestellingen.   

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »